kopernikus klima

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,Honorarac,sim

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
srdanm
_
_
Postovi: 4
Pridružen: 22 Sep 2008, 00:49
Location: smederevo
Contact person: srdan
Specialty: tv

kopernikus klima

Post napisao srdanm » 22 Sep 2008, 01:09

imam problem sa klimom 12 kopernikus nevalja mi elektronika posto sam prebacivao sa druge doso sam do toga da nevalja procesor D789188CT-022 modul je CE-KFR26GW/Y-M2.D.1.1.1-1V1.7 gde mogu da kupim procesor ili ceo modul

Avatar
JaroslavBires
___
___
Postovi: 536
Pridružen: 25 Okt 2007, 19:06
Location: Stara Pazova
Specialty: whitegoods
Lokacija: Stara Pazova

Re: kopernikus klima

Post napisao JaroslavBires » 22 Sep 2008, 22:10

:lala: Ma možeš staviti elektroniku od bilo koje klime koja ima iste elemente kao i tvoja i radiće! Malko više posla oko prevezivanja, no ako nema druge...
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 01ziveli

srdanm
_
_
Postovi: 4
Pridružen: 22 Sep 2008, 00:49
Location: smederevo
Contact person: srdan
Specialty: tv

Re: kopernikus klima

Post napisao srdanm » 23 Sep 2008, 00:48

da zamenim drugom imam i to univerzalnu elektroniku za bilo koi tip klime dobije se i nov daljinski sve to ZA 30 EURA ali ja sam teo da popravim nije fora samo zameniti -nabudjiti

Avatar
kisko
Preminuo
Postovi: 2923
Pridružen: 12 Jun 2007, 01:51
Location: Kovilj-na kraj sveta
Phone number: 0038121888107
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj-Novi sad

Re: kopernikus klima

Post napisao kisko » 27 Sep 2008, 01:34

srdanm je napisao:da zamenim drugom imam i to univerzalnu elektroniku za bilo koi tip klime dobije se i nov daljinski sve to ZA 30 EURA ali ja sam teo da popravim nije fora samo zameniti -nabudjiti
Ma samo ti to nameštaj i uzmi lovu jer pitanje je koliko bi te izašo procesor pa još ako nije samo do njega :oklagija
uvek ima nesto interesantno

Avatar
toce
gx
gx
Postovi: 2855
Pridružen: 25 Apr 2007, 22:41
Location: Makedonija

Re: kopernikus klima

Post napisao toce » 28 Sep 2008, 02:12

kisko je napisao:
srdanm je napisao:da zamenim drugom imam i to univerzalnu elektroniku za bilo koi tip klime dobije se i nov daljinski sve to ZA 30 EURA ali ja sam teo da popravim nije fora samo zameniti -nabudjiti
Ma samo ti to nameštaj i uzmi lovu jer pitanje je koliko bi te izašo procesor pa još ako nije samo do njega :oklagija

Dragane lep odgovor ali neznam sta se kolega toliko misli gde bi nasao procesor i koliko kosta :?: a za 30 evrica ubacis celu elektronikui i pici , ako se musterii svidja ako ne nek on trazi procesor a tebi kolega se neisplati gubiti vreme za njegov procesor nego ako si mestio nekad i ako bi bio siguran da mozes da ubacis tu elektroniku mesti i nemoj se zamarati kad namestis elektroniku i kad proradi kako treba popi jedno :pivopije: i naplati dobro da zna musterija da si stvarno zakon za klime :yeah:
TOCE

lnicks
_
_
Postovi: 107
Pridružen: 05 Nov 2006, 16:56
Location: Srbija
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Zrenjanin
Kontakt:

Re: kopernikus klima

Post napisao lnicks » 28 Sep 2008, 17:52

gde ima da se nabave te univerzalne elektronike za klime?

hvala i pozdrav

Avatar
kisko
Preminuo
Postovi: 2923
Pridružen: 12 Jun 2007, 01:51
Location: Kovilj-na kraj sveta
Phone number: 0038121888107
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj-Novi sad

Re: kopernikus klima

Post napisao kisko » 28 Sep 2008, 19:28

Ma možeš staviti elektroniku od bilo koje klime koja ima iste elemente kao i tvoja i radiće! Malko više posla oko prevezivanja, no ako nema druge...
Što reče Jaroslav,sve to mora da radi jedino se mora znati šta gde ide,na koji izvod :tooo:
uvek ima nesto interesantno

Mega Elektro SU
_
_
Postovi: 130
Pridružen: 12 Dec 2008, 22:06
Location: subotica
Warranty service: LG Galanz Vivax
Contact person: Robert

Re: kopernikus klima

Post napisao Mega Elektro SU » 16 Dec 2008, 22:08

to bi zeleo i ja znati gde se mogu kupiti te univerzalne elektronike???

srdanm
_
_
Postovi: 4
Pridružen: 22 Sep 2008, 00:49
Location: smederevo
Contact person: srdan
Specialty: tv

Re: kopernikus klima

Post napisao srdanm » 26 Feb 2009, 23:33

KOD MENE 30 EUR ALI NISAM MONTIRAO NEZNAM KAKO RADI

srdanm
_
_
Postovi: 4
Pridružen: 22 Sep 2008, 00:49
Location: smederevo
Contact person: srdan
Specialty: tv

Re: kopernikus klima

Post napisao srdanm » 07 Mar 2009, 00:55

problemi na kopernikus klimi kada unutrasnji ventilator nema regulaciju nego vrti kao lud ili stalno vrti usporeno.
po nekad se iskljuci kad ugasis klimu a po nekad nece pa mora da se klima izvuce iz zida.
crkavaju opto trijaci na ploci ja ih tako zovem a oznake ; JGC-5F ili G3MB-202PL
DALI NEKO ZNA GDE IMA DA SE KUPE ???!!!
7.3.png
Prilog
7.33.png
7.33.png (11.8 KiB) Pregledano 1914 puta.

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24433
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: kopernikus klima

Post napisao Stolle » 07 Mar 2009, 11:59

Solid State Relay
MG Niš.Samo treba odabrati koji odgovara,kućište je drugačije.
Prilog
1.jpg
1.jpg
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

lnicks
_
_
Postovi: 107
Pridružen: 05 Nov 2006, 16:56
Location: Srbija
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Zrenjanin
Kontakt:

Re: kopernikus klima

Post napisao lnicks » 10 Mar 2009, 10:34

Ja te opto-triake resavam sa 1kom.MOC30XX u zavisnosti dali je sa okidanjem pri prolasku kroz nulu ili bez i sa par otpornika i jednim triakom,mnogo teze crkava

poz.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”