znaci vanjska vivax GEI serija, koliko znam to je GREE al ni u to nisam siguran. proizvodnja eno je u vivaxovom katalogu za 2009 pa tu negdje uglavnom R410.
znaci ona mora ostati, nemam zivaca prepricavati zasto pa da ju uzmemo kao konstantu

bila je uparena sa svije podno-stropne isto vivaxove te generacije. obje su osle kvragu, temeljito i fizicki, ni o tome ne bih detaljno

znaci trebam 2. moraju biti podne ili podnoatropne koje bi se slagale sa tom vanjskom.
nemoguce ih je naci za kupiti polovne, mogu nabaviti nove vivaxove je li to opcija i sto bi im trebao uciniti da konuniciraju sa ovom vani? navodno su te od midee. one su r32 al mislim da nije problem da rade na r410? molim da me ispravite ako sam u zabludi... zna li netko koji tocno gree unutarnji podni bi se mogao uoariti (ako ae uopce nize) mozda lakse nadjem to rabljeno... na svakom savjetu i smjernici sam jako zahvalan, bas sam u nebranom grozdzu. ako ima neki majstor koji bi to mogao idraditi a da je zagreb ali moze i siroki krug oko zagreba (ne bas tetovo...) ali jedno 200 km molim da mi se javi najbolje na mail.
hvala!