Stranica: 1/1.

quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 19 Jun 2012, 22:32
napisao hagula
pozdrav
na ovoj klimi se pojavi greska E5 nakon par minuta rada.
to mi je telefonom rekao covjek koji me danas zvao.
ako neko zna sta znaci E5 dobro bi mi doslo,posto nemam service manual za taj model.
moje misljenje je da nema freona. :pivopije:

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 23 Jun 2012, 13:14
napisao meto981
Jeste tako je E5 Error code je GAS LEAK PROTECTION. :tooo:

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 23 Jun 2012, 21:00
napisao ZDRAVKO T
fali freona....

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 24 Jun 2012, 10:02
napisao dodig
Možda je i kompresor stradao,ja sam imao istu klimu sa istom greškom serviseri su je 30 dana popravljali izmjenili ekektronike punili,i na kraju zaključili neisplativ popravak stradao kompresor.Sva sreća da je bila pod garancijom ,nadoplatio sam i uzeo drugu klimu.Najvjerovatnije je isti slučaj

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 24 Jun 2012, 21:53
napisao nike
Mjeriti, mjeriti, mjeriti.....................
viewtopic.php?f=117&t=14354&start=0&st= ... a+mjerenja

Ovi inverteri nemaju presostat pa nedostatak plina signaliziraju kad je pregrijanje preveliko, što dobiju iz očitavanja sondi ispuha kompresora i vanjskog izmjenjivača i računanjem. Očistiti klimu pa izmjeriti pregrijanja u TEST modu.

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 03 Jul 2015, 16:09
napisao ivicacik
pozdrav! molim pomoć ima li netko popis grešaka errora za ovu klimu AC35 CH-IX Bio-I,naime počne raditi te nakon 2 minute stane i dalje napiše error na nutrnjoj jedinici odakle krenuti gdje je pogreška lani je radila ok.
hvala svima

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 04 Jul 2015, 20:49
napisao ZDRAVKO T
Na daljinskom skupa stisni i drži brzina ventilatora i prazan taster i izbacit će ti koji je eror pa javi dobit ćeš šta nevalja.Usput da ti kažem da se ta klima najčešće ne popravlja jer joj odlazi startni modul od kompresora(IPM) cjena bila negde oko 170 evra i nije se isplaćivalo ulagati.Djelova još imam od njih jer ih ne trošim..

Re: quadro AC35 CH-IX Bio-I

Napisan post: 19 Avg 2017, 13:42
napisao denis
hagula je napisao:pozdrav
na ovoj klimi se pojavi greska E5 nakon par minuta rada.
to mi je telefonom rekao covjek koji me danas zvao.
ako neko zna sta znaci E5 dobro bi mi doslo,posto nemam service manual za taj model.
moje misljenje je da nema freona. :pivopije:
Pozdrav..
Znam da je tema stara ali moram da pokušam.
Moje pitanje bi glasilo,šta je bila greška kod ove klime jer imam istu takvu i danas mi je izbacilo tu grešku..
Upalio sam klimu,radila je par minuta i onda je prestala..primjetio sam da je i osigurač od struje pomaknut
Osigurač se više ne vraća ali se pojavila ta greška

Hvala