Pozdrav,
Klima je montirana, vakumirana 20min i jos toliko stojala sa prikljucenim manometrima gde je sve bilo ok tj nije nigde pustalo na spojevima (pratio manometre).
Nakon sto je pusten gas i klima ukljucena, posle par sekundi je poceo da curi gas na servisnom ventilu ali tek nakon ukljucivanja, pretpostavlj da se desilo to da je ventil drzao ali kad je startovao kompresor i porastao pritisak onda je krenuo da pusta, ubrzo nakon sto se ovo desilo sam ugasio klimu i zatim zavio oba ventila usis i potis, prilikom vakumiranja sam koristio lock ventil tako da sam mozda ja previse stegao i ostetio samu iglicu u ventilu ili je prosto sa fabrickim defektom.
Jel neko menjao iglicu pojedinacno ili ste menjali ceo sklop, gde mogu da nadjem da kupim samo iglicu?
Da napomenem, ne servisiram inace klime, ovo je licno moja klima.
Hisense CF35YR1FW linija extra smart - curenje gasa na servisnom ventilu
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 4 Odgovori
- 1719 Pregledano
-
Zadnji post napisao JaroslavBires
04 Jul 2009, 18:03
-