Filia FCS12HC neradi Reseno

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
ljuben
_
_
Warranty service: ardo favorit bira koncar sogo severin
Contact person: ljuben

Filia FCS12HC neradi Reseno

Post napisao ljuben » 10 Jul 2012, 14:23

Klimatizer Filia model FC-S12 HC 40402789 neradi ventilator spoljne jedinice i kompresor. Izvadio sam modul i kolega koji mi popravlja module kaze da su releji u redu, napajanje modula je isto dobro, vrednost sondi oko 5kila, a radi se o modulu GALANZ GAL0101GK-13AH. Kad se ukljuci samo radi ventilator unutarnje jedinice. Pozdrav.
Zadnja izmena: ljuben, dana 23 Jul 2012, 19:06, ukupno menjano 1 put.

sfar
_
_
Warranty service: u mirovini
Specialty: consumer

Re: FiliaFCS12HC neradi

Post napisao sfar » 10 Jul 2012, 19:56

pokušaj izmjeriti sonde na unutarnjoj jedinici , provjeriti pritisak medija ,provjeriti kondenzatore fan kom.

ljuben
_
_
Warranty service: ardo favorit bira koncar sogo severin
Contact person: ljuben

Re: FiliaFCS12HC neradi

Post napisao ljuben » 23 Jul 2012, 19:05

LJudi otisli na godisnji pa su se vratili, a ja sam montirao natrag elektroniku, a pre toga sam izvadio sa spoljnje jedinice zastitni deo da nebih nasao nesto tamo. Izmerio sam sonde i vratio ih nazad jer su bile u redu. Onda sam pustio klimatizer i on je poceo da radi. Ostavio sam ga jer nisam znao sta je u pitanju da nastavi sa radom narednih nekoliko dana. I on radi jos na moje zaprepascenje. Napominjem da nisam nista radio sem sto je elektronicar isprobao na napon dali ukljucuje relej za start kompresora.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”