Samsung AQ12UGAN potrebna oznaka IC-a u napajanju
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Samsung AQ12UGAN potrebna oznaka IC-a u napajanju
Pozdrav! Potrebna mi je oznaka IC kola u DIP8 kucistu koje ima 7 pinova (nema pin 3) koje se nalazi na samoj ploci (oznaceno crvenim kvadratom) elektronike i u stepenu swich napajanja.Zbog prenapona je doslo do explozije samog kola i nemogu da vidim oznaku kako bih uspesno popravio napajanje.Dovodjenjem externog napajanja konstatovao sam da kratica radi samo je problem u stepenu za napajanje.Molim da ako neko ima semu ili zna o kojem kolu se radi da mi kaze oznaku tog ic-a.Unapred se zahvaljujem!
Re: Samsung AQ12UGAN potrebna oznaka IC-a u napajanju
Srdacno se zahvaljujem na pomoci.Slovna oznaka kola mi je pomogla da otkrijem o kojem kolu je rec.Sobzirom da nema pin3 radi se o kolu sa oznakom TNY274-278 zavisno od snage.Inace serija kola TNY264 nema pin6 sto u mom slucaju neodgovara.Eto napisao sam o cemu je rec jer mozda jos nekom zatreba.
U svakom slucaju jos jednom hvala na pomoci!!!
U svakom slucaju jos jednom hvala na pomoci!!!
Re: Samsung AQ12UGAN potrebna oznaka IC-a u napajanju
Uspesno resen problem sa kolom TNY277!Mozda nekom zatreba ispravan damp pa evo prilazem damp procitan iz eeproma.
Predlozio bih svima da nakon svake popravljene kartice procitaju damp iz eeproma i podignu na forum jer ce se tako baza uvecavati a na taj nacin olaksati svima posao.
Predlozio bih svima da nakon svake popravljene kartice procitaju damp iz eeproma i podignu na forum jer ce se tako baza uvecavati a na taj nacin olaksati svima posao.
- Prilog
-
SAMSUNG AQ12UGAN 93LC56.rar
- (143 bajtova) Preuzeto 184 puta.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 5 Odgovori
- 1444 Pregledano