Candy CD132 AAA [REŠENO]
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Candy CD132 AAA [REŠENO]
Problem sa masinom za sudove. Masina je odradila ceo postupak pranja na 75 stepeni kad sam je doneo kuci. i izbacila vodu.Medjutim sad mi pumpa za izbacivanje vode stalno vrti i izbacuje vodu i nemogu da prebacim da mi pocne program nijedan sta god da uradim cim startujem dugme on/off ona pokrece pumpu i to je sve. Nemam puno iskustva sa sudomasinama pa mi treba pomoc. unapred hvala.
Zadnja izmena: KRKI, dana 20 Okt 2014, 23:53, ukupno menjano 2 puta.
-
- bela tehnika
- Contact person: Rade Gelevski
Re: candy cd132 aaa
Proveri da ti ne curi voda pa se aktivira akva stop.
P.S.upisi podatke od masine.Pravila u crveno.
P.S.upisi podatke od masine.Pravila u crveno.
Re: candy cd132 aaa
a gde se nalazi akva stop. pre ventila za ubacivanje vode ili posle u masini.
dali je ovo taj aqva stop. masina je suva nisam primetio vodu mada mozda mi je bila malo nagnuta . moze li se prespojiti taj aqva stop
dali je ovo taj aqva stop. masina je suva nisam primetio vodu mada mozda mi je bila malo nagnuta . moze li se prespojiti taj aqva stop
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
Re: Candy CD132 AAA
Uzimas li je za rad ili za sebe ?
Otvori barem jednu stranicu i vidi ima li vode u koritu ispod pumpe (bilo koje)
Otvori barem jednu stranicu i vidi ima li vode u koritu ispod pumpe (bilo koje)
pa ne znam dali cu je uzeti za sebe. probao sam da postavim sliku ali nesto nece. otvorio sam obe strane,proverio korito i suvo je skroz. proverio sam i presostat radi. sa njene leve strane po boku ima nekakav plasticni dodatak koji nije mali u to se ukljucuje crevo sa elektromagnetnim ventilom za dopunu. dali je to taj akva stop. mogu li da ga premostim ako ga raskonektujem.
- dejan-dexi
- bela tehnika
Bolje osusi od vode.
Pa jeste malo mokro ima malo vode u tom plasticnom delu,koji je providan.osusicu ga ujutru pa cu ponovo pustiti.
-
- ___
- Specialty: computers
Provjeri da li ti mašina ima ovakav elemenat (aqua stop). Možda je mikroprekidač zalijepio..

- dejan-dexi
- bela tehnika
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara.
U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana !!!
Nakon rešenog problema otvoriti svoj prvi post i dopisati u naslov: REŠENO, NEREŠENO ILI ODUSTAO
U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana !!!
Nakon rešenog problema otvoriti svoj prvi post i dopisati u naslov: REŠENO, NEREŠENO ILI ODUSTAO
Nemam na pozadini etiketu,neznam dali je id ili ean, pokusao sam da stavim sliku ali nisam uspeo neznam zasto. Masinu sam osusio i pustila je program i radila do trenutka kad treba da radi grejac. grejac negreje zato nece da predje na sledeci program. prometio sam da pumpa visokog pritiska mali trese i slabo baca vodu. ima li gde da se kupi samo kuciste ya pumpu posto motor radi.
-
- ___
Re: candy cd132aaA
Biće ipak da je problem u motoru pumpe a ne u turbini. To su magnetne pumpe i osovina dobije loker i ne radi kako treba...po meni su bolji klasični motori sa turbinom..
To što ne grije može biti do grijača, termostata ili elektronike. Opet posao za iskusnije...
To što ne grije može biti do grijača, termostata ili elektronike. Opet posao za iskusnije...
hvala za onu sliku akva stopa.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Ako se nadje polovna, i ja bi uzeo par komada...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
skupo kume ,skupo
-
- ___
Znam da je skupo ali teško da ćeš polovnu naći. Kod onih starih tipova se moglo i reparirati ali kod ovih nema se šta sem namotaja. Bitno se što više zakomplicirati nažalost....
A ne gresis ,ja na ovoj pumpu imam ispravne namotaje,a crkle su biksne i semering u njoj. pa mi rotor u deklu ima lufta i kad se vrti baca i lupa o kuciste. Pumpa mi radi ali je tesko slusati je.Zvuci kao mlin za kafu.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Ili je baci (celu masinu), ili kupi novu pumpu- trece nema. A ako je kojim slucajem zamenis, nestace ti i svi osatali problemi koje si naveo.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 6 Odgovori
- 3231 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
18 Dec 2017, 23:12
-
- 14 Odgovori
- 3388 Pregledano
-
Zadnji post napisao orion52
23 Jun 2020, 18:21
-
- 4 Odgovori
- 1939 Pregledano
-
Zadnji post napisao junuzovic
05 Apr 2015, 10:20
-
- 18 Odgovori
- 3303 Pregledano
-
Zadnji post napisao rotor
11 Feb 2011, 21:40
-
-
Candy CDAA112 ne izbacuje vodu osim na rapid(reseno)
napisao slavisa_smb » 16 Mar 2011, 15:51 » u MAŠINE ZA SUDOVE - 9 Odgovori
- 3785 Pregledano
-
Zadnji post napisao slavisa_smb
16 Avg 2011, 13:22
-
-
-
Candy CDF322A potrebna shema ,ne uzima sol - REŠENO
napisao Ivek » 27 Avg 2012, 19:06 » u MAŠINE ZA SUDOVE - 2 Odgovori
- 851 Pregledano
-