slika RADOVI NA ODRŽAVANJU FORUMA SU ZAVRŠENI.
AKO IMATE NEKIH PROBLEMA SA KORIŠĆENJEM FORUMA, POŠALJITE E-MAIL NA fanzoor@fanzo.org
HVALA NA RAZUMEVANJU

Susara indesit ISL70C slabo susi ves

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,Honorarac,sim

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
dieselt
_
_
Postovi: 43
Pridružen: 04 Nov 2013, 21:53
Location: Jagodina

Susara indesit ISL70C slabo susi ves

Post napisao dieselt » 18 Feb 2017, 21:58

Imam problem sa susarom indesit ISL 70 C.Desava se da jeko slabo susi ves,imam utisak da slabo greje.Ispitao sam grejac,pumpu za itbacivanje vode,termostate,ntc senzore i sve mi deluje ispravno.Postoje dve stvari koje mi nisu bas naj jasnije a to su vrednosti ntc senzora po mojim merenjima ntc senzor na kucistu grejaca i onaj sa prednje strane susara iznosi oko 600k oma na temperaturi prostorije oko 5 stepeni celzijusa.Druga stvar je ta da kad masina ukljuci grejac dobija napon na grejacu ali umesto da dobija fazu na zajednicku zicu koja ide preko sigurnosnih termostata a nulu na jedan i drugi kraj grejaca ona fazu dobija na jedan kraj grejaca a nulu na zajednicku zicu i na drugi kraj grejaca tako da u sustini ne radi ceo grejac koliko sam zakljucio.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”