Stranica: 1/1.

INDESIT ISL70c susara - nema vode u posudi

Napisan post: 15 Feb 2017, 07:32
napisao avsoft.za
Neko vreme se desava da masina zavrsi sa susenjem ali nema ni kapi vode u posudi za sakupljanje. Ves je uglavnom dobro osusen pa mi nije jasno sta je sa vodom. Ispod masine je sve suvo, nigde ne curi. U donjoj posudi gde je pumpa isto nema vode ili ima samo vrlo malo. Da li neko zna sta bi mogao da bude problem?

Re: INDESIT ISL70c susara - nema vode u posudi

Napisan post: 15 Feb 2017, 08:09
napisao jaro
A ja sam mislio da je moj slucaj fenomen.
Salim se, ubedjen sam da ti je nesto promaklo, proveri ti to malo bolje.

Re: INDESIT ISL70c susara - nema vode u posudi

Napisan post: 15 Feb 2017, 11:32
napisao pyerto
Očisti prvo dobro kondenzator detaljno, ne samo filter nego kondenzator. Voda ti u susilici isparava i kao takva izlazi u okolinu. Vodena para se u kondenzatoru ne kondenzuje pa samim tim nema tekućine. Morao bi primjetiti da ti je prostorija gdje ti je susilica mnogo toplija nego inace. Usisivac u ruke, uzmi neku cetkicu i dobro ocisti resetke kondenzatora sigurno su zacepljene. Pogledaj i ventilator kondenzatora mozda nije u funkciji pa ne gura vazduh preko kondenzatorskih rešetki.

Re: INDESIT ISL70c susara - nema vode u posudi

Napisan post: 18 Feb 2017, 14:17
napisao Hazbo
Problem prema mom dosadasnjem iskustvu je u rezervoaru gde je smestena mikro pumpa koja izvlaci vodu iz tog rezervoara ,jer je tamo natalozeno mnogo prljavstine kao pamuk I to zapeklo I sami kanali mikro pumpe su zapuseni .Izvadi mikro pumpu dobro je ocisti I rezervoar takodje isperi I sve ce biti nadam se uredu.

Re: INDESIT ISL70c susara - nema vode u posudi

Napisan post: 18 Feb 2017, 16:01
napisao vlada69
i ja sam imao slučajeva gde su bili zapušeni kanali i ventili sa oprugom od sitnih dlačica sa tkanina . Ako ima tih ventila sa oprugom pritisneš ga prstom da se otvori i tek onda se vidi prljavština ako je ima .