Gorenje WP7Y3 Nov programator ne radi
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Gorenje WP7Y3 Nov programator ne radi
Marka: Gorenje
Model: WP7Y3
Type: PS15/13080
Art. No: 729372/02
Ser. No: 90430229
7 kg, 800 obrtaja
Problem: Postavljen novi programator, ali ne počinje da radi. Uključi se na dugme ON/OFF, upali jednu lampicu za obrtaji centrifuge, što je normalno, ali kad se stisne dugme START ne produžuje sa rad, nego upali sve 4 lampice za obrtaje i tako stoji. Našao sam jednu temu sa istim problemom na forumu, ali i tamo nema rešenje. To uputstvo što ide uz programatora ne vrši posla, kao treba prvo da odradi test program, pa onda da radi. Zadržavanjem te 2 tipke Mode i Spin istovremeno nema nikakve reakcije. Programator kupljen od ovlaščenog servisa u Skoplju spored podatke od nalepnice. Neko da je našao rešenje u megjuvremenu?
Model: WP7Y3
Type: PS15/13080
Art. No: 729372/02
Ser. No: 90430229
7 kg, 800 obrtaja
Problem: Postavljen novi programator, ali ne počinje da radi. Uključi se na dugme ON/OFF, upali jednu lampicu za obrtaji centrifuge, što je normalno, ali kad se stisne dugme START ne produžuje sa rad, nego upali sve 4 lampice za obrtaje i tako stoji. Našao sam jednu temu sa istim problemom na forumu, ali i tamo nema rešenje. To uputstvo što ide uz programatora ne vrši posla, kao treba prvo da odradi test program, pa onda da radi. Zadržavanjem te 2 tipke Mode i Spin istovremeno nema nikakve reakcije. Programator kupljen od ovlaščenog servisa u Skoplju spored podatke od nalepnice. Neko da je našao rešenje u megjuvremenu?
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Re: Gorenje WP7Y3 Nov programator ne radi
Tog servisera za gušu, zna on kako se konfiguriše!
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
-
- gx
- Contact person: Vlada
- Specialty: tv-multimedia
https://youtu.be/xKBqmj1DF_M?si=7ECWsQKz77ZdYHs7
Ja sam jednu novu posle mnogo pokušaja uspeo da pokrenem. Ne znam ni sam konkretno kako , da li si probao kao na ovom snimku na YouTube? Ima za tu mašinu još klipova pa pogledaj .
Ja sam jednu novu posle mnogo pokušaja uspeo da pokrenem. Ne znam ni sam konkretno kako , da li si probao kao na ovom snimku na YouTube? Ima za tu mašinu još klipova pa pogledaj .
Jel zaključava bravica jel možeš otvoriti vrata kad stisneš start ?
TOCE
Ne zaključava, ama nije do brave, sa starim programatorom je zaključavala, samo kasnije je imala problem zaustavlja se u toku rada i nekako jedva završavala proces pranja. I tako duže vreme radila, aj rekoh zameničemo programator, kad ono neče uopšte.
Ja nikad nisam uspeo moj da konfigurisem eno stoji i skuplja prasinu a isto je kupljen po kodu sa masine u original pakovanju sa beskorisnim uputstvom to djubre treba izbegavati u sirokom luku.
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
ja ne popravljam više al povreno pratim,Dva zapazanja ,mašina se tako ne obara za rad i slikanje da elektronika bude donja jel mnoge su elektronike stradale a drugo ge da što znam tečko prima taster onaj što pali..Sretno...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
- KASA1
- Site Admin
Misliš da je mašina oborena?... pogledaj papir na njoj.
Evo, sad je bolje:
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Osnov za konfiguracju je da istipkaš tako tastere da se pokrene motor, koliko god, i kada to elektronika vidi, rešeno je, ali tipkanje kojih tasrera je enigma.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Uspeo sam da ugjem u taj famozni test program, ali problem je što i ja neznam tačno kako. Znam samo da sam pokušavao kao na kratki video što je postavio vlada69, na isti način nije mi uspelo, ali tako nekako i od više pokušaja pokrenuo se test program. Uvek kad stane, samo pritisnem dugme START i ide dalje. Posle nekoliko minuta zaustavila se, isključio sam je, opet je uključio i škljocnula je brava, počela da prima vodu...proradila je. Danas je odradila celi program pranja. Nisam hteo da ponavljam postupak ulazka u test program, bojeći se da ne zeznem nešto. Ako neko uspe u detalje nekad da opiše postupak za ulazak, ok, ako ne, na sreću, pa ko pogodi. Pozzz
-
- gx
- Contact person: Vlada
Koliko se sećam i meni je proradila posle test programa isto tako posle više pokušaja,
- KASA1
- Site Admin
Može se, dakle, i bez servisnog uputstva samo treba nabost što i kako.
Možda će biti od pomoći,... ono što bi ovdje napomenuo a nisam vidio na uputstvu koje uz ploču dolazi jest da je, nakon što mašina odradi test u svih 11 koraka (S1-S11), potrebno ispritiskati svaku touch tipku na displayu kako bi se sve ledice pogasile te potom završiti test ponovnim pritiskom na START/PAUSE tipku.
Više o svemu biti će obrađeno u zatvorenom dijelu foruma.
Možda će biti od pomoći,... ono što bi ovdje napomenuo a nisam vidio na uputstvu koje uz ploču dolazi jest da je, nakon što mašina odradi test u svih 11 koraka (S1-S11), potrebno ispritiskati svaku touch tipku na displayu kako bi se sve ledice pogasile te potom završiti test ponovnim pritiskom na START/PAUSE tipku.
Više o svemu biti će obrađeno u zatvorenom dijelu foruma.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 3 Odgovori
- 817 Pregledano
-
Zadnji post napisao borat
06 Dec 2024, 10:36
-
- 6 Odgovori
- 1127 Pregledano
-
Zadnji post napisao jaro
10 Feb 2025, 20:16
-
- 19 Odgovori
- 3776 Pregledano
-
Zadnji post napisao Vojvoda
26 Avg 2009, 21:15
-
-
Gorenje WA61061 programator PG1/P 178658 (reseno)
napisao kole063 » 04 Nov 2012, 01:48 » u VEŠ MAŠINE - 5 Odgovori
- 4324 Pregledano
-
Zadnji post napisao kole063
09 Nov 2012, 18:11
-
-
-
Gorenje WA583 ne napreduje programator-riješeno
napisao junuzovic » 01 Avg 2015, 18:07 » u VEŠ MAŠINE - 4 Odgovori
- 2751 Pregledano
-