DM 500S problem KINEZ

problemi , kvarovi , upload/download

Urednik: alexa_pg

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
SAMIR70
_
_
Postovi: 7
Pridružen: 29 Sep 2010, 23:47
Location: BiH,Sarajevo

DM 500S problem KINEZ

Post napisao SAMIR70 » 24 Okt 2012, 23:17

DM 500S KINEZ.......nemoze da hvata signal,nema ni jednog kanala,nema slobodnih kanala,nista....stavim drugi resiver ok radi.....u cemu je problem

Avatar
rubin_miki
Preminuo
Postovi: 5297
Pridružen: 13 Avg 2006, 00:22
Location: Prilep Makedonija
Kontakt:

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao rubin_miki » 24 Okt 2012, 23:36

nesto ne valja..
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf

Avatar
Mcu
___
___
Postovi: 304
Pridružen: 30 Jul 2007, 17:17
Lokacija: BOSNIA

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao Mcu » 26 Okt 2012, 13:00

Probaj da zamjenis tyuner i provjeri njegovu periferiju!
Pozdrav
Majstor je onaj, ko zna svoj trud i rad;adekvatno naplatiti!?!

Avatar
Damiru
___
___
Postovi: 1271
Pridružen: 19 Avg 2006, 15:26
Location: Srbija
Contact person: Damir
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj, 127.0.0.1
Kontakt:

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao Damiru » 26 Okt 2012, 16:51

rubin_miki je napisao:nesto ne valja..
Možda je crk'o samo neki otpornik...
Veliki ljudi se bave idejama. Srednji, događajima. A mali - ljudima.

Avatar
rubin_miki
Preminuo
Postovi: 5297
Pridružen: 13 Avg 2006, 00:22
Location: Prilep Makedonija
Kontakt:

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao rubin_miki » 26 Okt 2012, 19:12

ili neka zica se otkacila :plaz:
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf

Avatar
Krajnc Karlo
Preminuo
Postovi: 456
Pridružen: 02 Jul 2009, 09:46
Location: Veternik
Contact person: Karlo
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao Krajnc Karlo » 26 Okt 2012, 22:01

al koja???
cable-wire-recycling-AZZ1.jpg
Make it idiot proof and someone will make a better idiot

Avatar
stojkePN
____
____
Postovi: 2422
Pridružen: 11 Feb 2007, 04:55
Location: Srbija-Paraćin

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao stojkePN » 26 Okt 2012, 23:05

Pa ona dole levo crvena :lala:
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:

nermin
_
_
Postovi: 60
Pridružen: 13 Okt 2007, 17:09
Location: Mostar
Contact person: Nermin
Specialty: tv-multimedia

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao nermin » 27 Okt 2012, 02:12

Prvo nam napisi, dali imas na izlazu tunera korektne napone.
Zadnja izmena: nermin, dana 27 Okt 2012, 23:55, ukupno menjano 1 put.
Servis Linux Box-eva; dreambox, Azbox, Vu, Openbox i sve vrste prijemnika na Linux-u.

Avatar
Damiru
___
___
Postovi: 1271
Pridružen: 19 Avg 2006, 15:26
Location: Srbija
Contact person: Damir
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj, 127.0.0.1
Kontakt:

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao Damiru » 27 Okt 2012, 08:07

E pa kolega, to bi on sam trebalo da zna i da uradi (ako je uopšte serviser). Sudeći po prvom postu, on nema veze sa servisiranjem, ili se vešto krije. Zato je sve i krenulo ovim tokom. :mrgreen:
Veliki ljudi se bave idejama. Srednji, događajima. A mali - ljudima.

nermin
_
_
Postovi: 60
Pridružen: 13 Okt 2007, 17:09
Location: Mostar
Contact person: Nermin
Specialty: tv-multimedia

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao nermin » 27 Okt 2012, 23:53

U pravu si kolega. Kad sve sagledam prethodni post ću obrisati, nek se malo potrude.
Servis Linux Box-eva; dreambox, Azbox, Vu, Openbox i sve vrste prijemnika na Linux-u.

Ice
_
_
Postovi: 1
Pridružen: 14 Nov 2012, 10:50
Location: Zenica

Re: DM 500S problem KINEZ

Post napisao Ice » 14 Nov 2012, 13:25

Imao sam taj problem,bio je u pitanju tranzistor koji se nalazi pored tunera..Sliknem ti ga i oznacim....Njegovom zamjenom sigurno dobijes signal...

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično”