KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

problemi , kvarovi , upload/download

Urednik: alexa_pg

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Stefan7
_
_
Postovi: 73
Pridružen: 31 Avg 2017, 22:40
Location: Srbija, Srbija
Specialty: consumer

KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stefan7 » 02 svi 2019, 21:18

VRSTA UREĐAJA: DVB-T2
FIRMA: KANGYI
MODEL: k300
PCB OZNAKA: E331780 JSY-1 94V0 MSD7T01-T2-08 A6 MSD7T01+PN8368+R836+R534


***************************************
SIMPTOMI:
Pokaze logo i resetuje se i onda stoji crn ekran a na displeju pise boot, kad pokaze logo led svetli crveno prilicno slabo takodje se menja intenzitet svetla. Na forumu nisam uspeo da pronadjem odgovarajuci dump, ako neko ima bilo bi lepo da postavi.

Flash je PM25LQ032.
Jel moguce programirati ovaj flash sa CH341A posto na listi ne vidim ovaj flash?
Prilog
IMG_20190503_010222.jpg
Zadnja izmena: Stefan7, dana 05 svi 2019, 21:42, ukupno menjano 2 puta.

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24140
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stolle » 02 svi 2019, 22:02

1900 din nov. Užas. :roll:
Na forumu nemamo damp, jedino ako neko ima kod sebe.
Stavi dobru sliku ploče ako možeš.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Stefan7
_
_
Postovi: 73
Pridružen: 31 Avg 2017, 22:40
Location: Srbija, Srbija
Specialty: consumer

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stefan7 » 03 svi 2019, 01:09

@Stolle Dodao sam sliku u prvi post.

Avatar
KASA1
gx
gx
Postovi: 857
Pridružen: 14 Feb 2011, 10:28
Location: Zagreb
Specialty: tv-multimedia

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao KASA1 » 03 svi 2019, 09:02

Sadržaj flash-a imaš ovdje:

Kod: Označi sve

https://remont-aud.net/dump/sat/kangyi_k300_shassi_main_board_msd7t01_t2_08_a6_msd7t0_pn8368_r836_r534/271-1-0-59641

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24140
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stolle » 03 svi 2019, 09:19

Znači oznaka PCB, kao što sam i mislio nije bila dobra. Dopisao sam u prvom postu.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Stefan7
_
_
Postovi: 73
Pridružen: 31 Avg 2017, 22:40
Location: Srbija, Srbija
Specialty: consumer

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stefan7 » 03 svi 2019, 10:55

Jel moze da se programira sa CH341A posto ne mogu da ga nadjem na listi?

P.S. Jel moze neko da upload ovde posto nisam registrovan tamo.

Avatar
ivan_trle
gxu
gxu
Postovi: 678
Pridružen: 18 Dec 2010, 16:44
Location: Srbija
Contact person: Ivan
Lokacija: Veliko Gradište

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao ivan_trle » 03 svi 2019, 10:59

Probaj sa "AutoDetect" ( ili "ReadID" ili sličnom) opcijom. Ako ne uspe, pokušaj da ga programiraš kao 25Q32.

Stefan7
_
_
Postovi: 73
Pridružen: 31 Avg 2017, 22:40
Location: Srbija, Srbija
Specialty: consumer

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stefan7 » 03 svi 2019, 20:58

@ivan_trle Hoce da ga procita kao 25Q32
@KASA1 Jel moze link za download dumpa posto nisam registrovan tamo

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24140
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stolle » 03 svi 2019, 21:10

Pa dobio si link. Registruj se, postavi neki damp po njihovim pravilima i moći ćeš da skidaš. Tamo se dobijaju bodovi na svako kačenje dampova, ili mogu da se kupe bodovi ako to ne želiš.
Uglavnom smo svi tanki tamo sa bodovima, tako da ćeš morati da se potrudiš sam. Ili opet, ako neko ima...
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Stefan7
_
_
Postovi: 73
Pridružen: 31 Avg 2017, 22:40
Location: Srbija, Srbija
Specialty: consumer

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stefan7 » 05 svi 2019, 21:41

Probao sam sa drugim dumpom ali idalje isti problem. Evo ga dole dump u slucaju da nekom zatreba.
s_1532962359_KANGYI_K300.rar
(3.4 MiB) Preuzeto 5 puta.

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24140
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stolle » 05 svi 2019, 23:26

Napajanje, naponi, jesu li dobri?
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Stefan7
_
_
Postovi: 73
Pridružen: 31 Avg 2017, 22:40
Location: Srbija, Srbija
Specialty: consumer

Re: KANGYI K300 - Pokaze logo i resetuje se, Potreban dump

Post napisao Stefan7 » 06 svi 2019, 00:09

Imam 5V u sekundaru, na elektrolitu pored flasha imam 1,3V.

P.S. Primetio sam da nekad krene da radi normalno pa se posle 10-15m pojavi isti problem i sve tako u krug.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično”