fanzo Professional Electronics Expert Team - Registracija

Pristupom na “fanzo Professional Electronics Expert Team” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš” naša, naše, naši, “fanzo Professional Electronics Expert Team”, “http://fanzo.org/forum”], moraš se slagati sa svim ispod navedenim uslovima i pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim ispod navedenim, molimo ne pristupaj/koristi “fanzo Professional Electronics Expert Team”.
Obzirom da ispod navedene uslove i pravila možemo promeniti u bilo koje doba, a o čemu obaveštavamo samo registrovane članove, molimo s vremena na vreme ih ponovo pročitajte da se nebi dogodilo da se ne slažeš sa promenjenim pravilnikom, a i dalje pristupaš i koristiš “fanzo Professional Electronics Expert Team”.

Forum je powered by phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Tim”]. Dostupan je pod “GNU General Public License v2” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možeš ga preuzeti sa www.phpbb.com gde možeš pronaći i detaljnije informacije o phpBB-u.
phpBB softver samo omogućava Internetski bazirane rasprave. phpBB Limited nije, niti može biti odgovoran za na ovom forumu od naše strane nedozvoljen sadržaj i ponašanje.

Slažeš se da nećeš pisati uvredljive, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, preteće, seksualno orijentisane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakone bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “fanzo Professional Electronics Expert Team” hostovan, bilo međunarodne zakone].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje člana sa foruma kao i obaveštenje ISP-u [pružaocu Internet usluga] osobe o učinjenom [beleženje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “fanzo Professional Electronics Expert Team” ima pravo, u bilo koje doba obrisati/urediti/premestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom, odnosno sadržaj koji je zabranjen.

Svi podaci upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne sme i neće biti dat na uvid nikome [osim tebi, “fanzo Professional Electronics Expert Team” i onih-ako/što/ podleže zakonu]. Niti “fanzo Professional Electronics Expert Team” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni ukoliko usled hakerskog napada dođe do uvida i otkrivanja podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja i stavove autora tih postova, pri čemu administratori, urednici i ostale osobe koje učestvuju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova, osim sopstvenih.