fanzo Professional Electronics Expert Team - Polisa privatnosti

Ova polisa objašnjava u detalje kako “fanzo Professional Electronics Expert Team” zajedno sa njegovim prisvojenim kompanijama (u daljem tekstu “mi”, “naš”, “fanzo Professional Electronics Expert Team”, “http://fanzo.org/forum”) i phpBB (u daljem tekstu “oni”, “njihovi”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Timovi”) koriste bilo kakve informacije prikupljene prilikom bilo koje sesije kada koristite board (u daljem tekstu “vaše informacije”).

Vaše informacije se sakupljaju na dva načina. Prvo, pregledanje “fanzo Professional Electronics Expert Team” će prouzrokovati da phpBB softver napravi nekoliko kolačića, koji su mali tekstualni fajlovi koji se šalju na vaš računar u privremeni direktorijum vašeg web browser-a. Prva dva kolačića samo sadrže identifikaciju korisnika (u daljem tekstu “korisnikov id”) i identifikator anonimne sesije (u daljem tekstu “id sesije”), koji se automatski dodeljuju vama putem phpBB softvera. Treći kolačić će biti kreiran kada pregledate teme u okviru “fanzo Professional Electronics Expert Team” i koristi se da sačuva podatke o temama koje ste čitali, i tako povećava ugođaj korisnika.

Mi takođe kreiramo kolačiće van phpBB softvera dok pregledate “fanzo Professional Electronics Expert Team”, iako su oni van okvira ovog dokumentae koji su namenjeni da samo pokriju stranice kreirane pomoću phpBB softvera. Drugi način na koji sakupljamo vaše informacije je ono što vi nama pošaljete. Ovo može biti, i nije ograničeno na: postovanje kao anonimni korisnik (u daljem tekstu “anonimni postovi”), registrovanje na “fanzo Professional Electronics Expert Team” (u daljem tekstu “vaš nalog”) i postovi koje ste vi poslali nakon registracije i dok ste prijavljeni (u daljem tekstu “vaši postovi”).

Vaš nalog će kao minimum sadržati unikatno identifikaciono ime (u daljem tekstu “vaše korisničko ime”), lična šifra koja se koristi za prijavljivanje na vaš nalog (u daljem tekstu “Vaša šifra”) i lična, ispravna email adresa (u daljem tekstu “Vaš e-mail”). Vaše informacije za Vaš nalog na “fanzo Professional Electronics Expert Team” su zaštićene sa zakonima o zaštiti podataka prihvatljivim u zemlji koja hostuje nas. Bilo koje informacije pored vašeg korisničkog imena, vaše šifre i vašeg email-a a koju zahteva “fanzo Professional Electronics Expert Team” tokom procesa registracije su na nama da odlučimo šta je obavezno a šta opciono. U svim slučajevima, imate opciju da izaberete koje će informacije biti javno prikazane. Dalje, sa vašim nalogom, imate opciju opcionog ulaza i izlaza automatski generisanih email-ova generisanih phpBB softverom.

Vaša šifra je kriptovana (u jednom smeru) tako da je bezbedna. Međutim, preporučljivo je da ne koristite istu šifru na više različitih sajtova. Vaša šifra je namenjena pristupu vašeg naloga na “fanzo Professional Electronics Expert Team”, zato vas molimo da je pažljivo čuvate i ni pod kakvim okolnostima će bilo ko povezan sa “fanzo Professional Electronics Expert Team”, phpBB-om ili bilo koje treće lice, legitimno moći da zatraži vašu šifru. Ukoliko zaboravite šifru za Vaš nalog, možete koristiti opciju “Zaboravio sam šifru” koju nudi phpBB softver. Ovaj proces će od vas zatražiti vaše korisničko ime i vaš e-mail, i onda će phpBB softver generisati novu šifru da povratite vaš nalog. Pratite uputstva sa ekrana.


Povratak na prijavu